Saft, te, kaffe, brød og kage nydes i solskinnet på gårdspladsen Legepladsen er tilpasset til de mindste besøgende Musik underholdning af bondemand Lars og Alf

Ă…bent hus 2020

Vi afholder åbent hus hver den 1. søndag i måneden kl. 10-15  med start i Påsken 2020 - dvs. den 9.og 10. april.Sidste gang er den 4. oktober 2020. 

Entre: 100,00 kr voksne og for børn 50,00 kr. Babyer gratis.Mobile Pay 21529 eller kontant betaling.


Til gæsterne er der som sædvanlig friskbagt brød, husets honning, kaffe, the, saft - alt sammen økologisk og indgår i entréprisen. Hver søndag starter med at Lars byder velkommen og derefter viser rundt på gården. Gæster der kommer senere på dagen må gå rundt på egen hånd og navigere efter de forklaringer og anvisninger der er ophængt rundt ved dyrene - eller spørge efter Casper eller Lars, hvis de da  er til at finde:-)

Hver søndag vil der også være "ønskekoncert" for børnene. Lytterønskerne opfyldes af Lars der spiller på sin harmonika/klaver.

Klokken 11.30 er der koncert inde eller ude - det afgør vejret. Vi tilbyder både store og små navne - men altid høj musikalsk kvalitet. Se under vores foreløbige Åbent Hus program på denne side.

Kl.ca. 13.30 vil der være fællessang , mest for voksne, forskellige musikalske venner af Barresøgård vil akkompagnere til sange som spænder fra Kim Larsen , henover Beatles og hen til Carl Nielsen. Teksterne er til omdeling.

Der er adgang for kørestole til toilettet (hvor der også er puslerum) og til skolestuen, hvor vi spiser, når det er koldt.

Undertiden har vi et tema til Åbent Hus dagene: Uld, honning,Sten, Fossiler, Master mixeren, eller en lille koncert -følg med på vores hjemmeside.

Program 2019-2020

Koncerter i forbindelse med Åbent Hus, starter normalt klokken 11.30 hvis ikke andet er nævnt og varer ca en time:

 

 Koncerter:

 

Om eftermiddagen den14. marts 2020 kl. 14.00:

Retro Rock-koncert : Jochen Brusch (DE) og Sven-Ingvart Mikkelsen (DK) Alt det bedste fra Procol Harum, Doors, Led Zeppelin m.m.

9. april : Twang - Americana-pop -folk 

10. april: Fado Nòrdico- Den portugisiske Fado møder den Nordiske folketone

3. maj 2020: Cikaderne(Kæmpe rytmisk kor) optræder til Åbent Hus

7. juni 2020: Det 15 mand store folkloreorkester Birkeris spiller til Åbent Hus

5. juli 2020

Vi fejrer gårdens 25 års jubilæum med - ta dahh:

Koncert med Repeatles

2. august:

6. September: Sange for børn og andre mennesker 

4. Oktober: Orføvs

 

 

 

 

 

 

 

Kender du et godt orkester - eller vil du gerne selv optræde? - Så skriv til Lars.