Saft, te, kaffe, brød og kage nydes i solskinnet på gårdspladsen Legepladsen er tilpasset til de mindste besøgende Musik underholdning af bondemand Lars og Alf

Ă…bent hus 2018

Vi afholder åbent hus hver den 1. søndag i måneden kl. 10-15 fra og med maj måned men med start i Påsken 2018 - dvs. den 29. og 30 marts.Sidste gang er den 7. oktober 2018. 

Entre: 100,00 kr voksne og for børn 50,00 kr. Babyer gratis.Mobile Pay eller kontant betaling.


Til gæsterne er der som sædvanlig friskbagt brød, husets honning, kaffe, the, saft - alt sammen økologisk og indgår i entréprisen. Hver søndag starter med at Lars byder velkommen og derefter viser rundt på gården. Gæster der kommer senere på dagen må gå rundt på egen hånd og navigere efter de forklaringer og anvisninger der er ophængt rundt ved dyrene - eller spørge efter Casper eller Lars, hvis de da  er til at finde:-)

Hver søndag vil der også være "ønskekoncert" for børnene. Lytterønskerne opfyldes af Lars der spiller på sin harmonika/klaver.

Klokken 12.00 er der koncert inde eller ude - det afgør vejret. Vi tilbyder både store og små navne - men altid høj musikalsk kvalitet. Se under vores foreløbige Åbent Hus program på denne side.

Kl.ca. 13.30 vil der være fællessang , mest for voksne, forskellige musikalske venner af Barresøgård vil akkompagnere til sange som spænder fra Kim Larsen , henover Beatles og hen til Carl Nielsen. Teksterne er til omdeling.

Der er adgang for kørestole til toilettet (hvor der også er puslerum) og til skolestuen, hvor vi spiser, når det er koldt.

Undertiden har vi et tema til Åbent Hus dagene: Uld, honning,Sten, Fossiler, Master mixeren, eller en lille koncert -følg med på vores hjemmeside.

Program 2018

Foreløbigt program 2018:

Koncerter i forbindelse med Åbent Hus, starter normalt klokken 12.00 og varer ca en time:

29. marts: Den desperate Trio: 

30. marts Skærtorsdag: J.Tex & the Volunteers

01. april har vi lukket

6. maj : Cikaderne, knaldgodt rytmisk kor

3. juni: Birkeris , klezmer og balkanmusik

1. juli: ASKVIG Annika Askman og Jon Grundtvig og Victor Ray Salomonsen- topproffesionelle musikere

13. Juli Sommerkoncert med det dansk svenske folkemusikorkester  RÅ -klokken 19.30

5. august: Walther, Sine ( Sine Bach Rüttel, Flemming Walther Andersen og Morten Husted)(foto herover)

2.september: Karen Mukuba og hendes børneband Wadudu

7.oktober: Folkemusikorkesteret Orføvs

 

 

 

 

Kender du et godt orkester - eller vil du gerne selv optræde? - Så skriv til Lars.