Saft, te, kaffe, brød og kage nydes i solskinnet på gårdspladsen Legepladsen er tilpasset til de mindste besøgende Musik underholdning af bondemand Lars og Alf

Ă…bent hus 2020

Pga. Corona  har vi aflyst vores populære Åbent Hus arrangementer hver den 1. søndag i måneden. Istedet afholder vi "Udflugt til Barresøgaard" . For at begrænse deltagerantallet har vi set os nødsaget til kun at sælge billetter gennem billetto.dk . Entreen vil være 113 kr per person incl. gebyr for såvel børn som voksne. Ja det er en stigning, til gengæld vil der kun være 100 gæster på gården. Vi håber I stadig har lyst til at komme her.. Vi har ikke haft mange gæster i dette forår.Børn under 1½ år er fortsat gratis.

I takt med at der, forhåbentlig, lempes på Coronareglerne, vil vi udvide deltagerantallet. 

 

Til gæsterne er der som sædvanlig friskbagt brød, husets honning, kaffe, the, saft - alt sammen økologisk og indgår i entréprisen. Hver søndag starter med at Lars byder velkommen og derefter viser rundt på gården. Gæster der kommer senere på dagen må gå rundt på egen hånd og navigere efter de forklaringer og anvisninger der er ophængt rundt ved dyrene - eller spørge efter Casper eller Lars, hvis de da  er til at finde:-)

Hver søndag vil der også være "ønskekoncert" for børnene. Lytterønskerne opfyldes af Lars der spiller på sin harmonika/klaver.

Kl.ca. 13.00 vil der være musikbanko for både børn og voksne -der spilles banko med bankoplader med sangtitler istedet for tal - alle synger med.

Der er adgang for kørestole til toilettet (hvor der også er puslerum) og til skolestuen, hvor vi spiser, når det er koldt.

Undertiden har vi et tema til Åbent Hus dagene: Uld, honning,Sten, Fossiler, Master mixeren, eller en lille koncert -følg med på vores hjemmeside.

Program 2020 

Koncert:

10. august kl. 19.30: Stairway to Heaven UDSOLGT

16. august kl.14.30: Burning Red Ivanhoe.Billetter skal reserveres på barresoe@gmail.com og betales (200kr)på MP nr. 21529 a.s.a.p. p.g.a. Corona forholdsregler

6. September 10-15: Udflugt til Barresøgaard med koncert:Sange for børn og andre mennesker -Køb billetter hos billetto.dk

19.september: 14.30 Koncert/foredrag Kim Menzer 

4. Oktober 10-15: Udflugt til Barresøgaard med koncert:Orføvs-køb billetter hos Billetto.dk

 

26. marts 2021 kl.20.00: En stjerneaften med: Trilleband/ Mette Marckmann, Øivind Ougaard, Mads Vinding og Ole Fick

 

 

 

 

 

 

 

Kender du et godt orkester - eller vil du gerne selv optræde? - Så skriv til Lars.