Saft, te, kaffe, brød og kage nydes i solskinnet på gårdspladsen Legepladsen er tilpasset til de mindste besøgende Musik underholdning af bondemand Lars og Alf

Ă…bent hus 2020

Vi afholder åbent hus hver den 1. søndag i måneden kl. 10-15  med start den 3. maj om Coronaen tillader det..Sidste gang er den 4. oktober 2020. 

Entre: 100,00 kr voksne og for børn 50,00 kr. Babyer gratis.Mobile Pay 21529 eller kontant betaling.


Til gæsterne er der som sædvanlig friskbagt brød, husets honning, kaffe, the, saft - alt sammen økologisk og indgår i entréprisen. Hver søndag starter med at Lars byder velkommen og derefter viser rundt på gården. Gæster der kommer senere på dagen må gå rundt på egen hånd og navigere efter de forklaringer og anvisninger der er ophængt rundt ved dyrene - eller spørge efter Casper eller Lars, hvis de da  er til at finde:-)

Hver søndag vil der også være "ønskekoncert" for børnene. Lytterønskerne opfyldes af Lars der spiller på sin harmonika/klaver.

Klokken 11.30 er der koncert inde eller ude - det afgør vejret. Vi tilbyder både store og små navne - men altid høj musikalsk kvalitet. Se under vores foreløbige Åbent Hus program på denne side.

Kl.ca. 13.30 vil der være musikbanko for både børn og voksne -der spilles banko med bankoplader med sangtitler istedet for tal - alle synger med.

Der er adgang for kørestole til toilettet (hvor der også er puslerum) og til skolestuen, hvor vi spiser, når det er koldt.

Undertiden har vi et tema til Åbent Hus dagene: Uld, honning,Sten, Fossiler, Master mixeren, eller en lille koncert -følg med på vores hjemmeside.

Program 2020

Koncerter i forbindelse med Åbent Hus, starter normalt klokken 11.30 hvis ikke andet er nævnt og varer ca en time:

 

 Koncerter:

7. juni 2020: Det 15 mand store folkloreorkester Birkeris spiller til Åbent Hus

 

5. juli 2020

Vi fejrer gårdens 25 års jubilæum med - ta dahh:

Koncert med Repeatles

 

2. august:Folkemusik med et twist: RÅ - 3 vilde kvinder fra Gøteborg

19.september kl. 14.30:Koncert/foredrag med Kim Menzer 

 

6. September: Sange for børn og andre mennesker 

 

19.september: 14.30 Koncert/foredrag Kim Menzer 

 

4. Oktober: Orføvs

 

9. Oktober kl.19.30: Burning Red Ivanhoe - syrerockorkesteret der blev til kulturarv

 

 

 

 

 

 

 

Kender du et godt orkester - eller vil du gerne selv optræde? - Så skriv til Lars.