Vi har åbent året rundt - men kun efter aftale

I slutningen af november og hele december er der også mulighed for at besøge gården. I denne periode er der pyntet op i stalden og traktementet er udvidet med æbleskiver og julesange. Ring/skriv og hør nærmere.

Institutioner og grupper kan booke et besøg på bondegården

Priser fra 1. april 2020:

Minimumspris 5000 kr. for op til 40 personer - barn eller voksen. Efterfølgende personer betaler 100 kr.  pr person. Prisen gælder for en hel dag på gården og inkluderer vores sædvanlige traktement.: kaffe, the, saft, friskbagt brød, marmelade, honning osv... Alt sammen ØKO-naturligvis! Derudover byder dagen også på ca en halv times musik og sanglege.

Week-end arrangementer kan også aftales.

Prisen er uden moms, da gården er fritaget moms(istedet  er vi omfattet af lønsumsafgift). Al betaling foregår elektronisk ved hjælp af EAN-lokationsnumre, der oplyses til  Lars ved hjemrejse, beløbet bedes indbetalt straks efter hjemkomst. Vi tager selvfølgelig også imod  Mobile Pay 21529 eller kontanter.

Vi anbefaler at der afsættes  3 timer til et besøg. F.eks. ankomst kl. 10.00 og hjemrejse kl. 13.00. men det er gæsterne selv, der bestemmer hvor længe de vil blive. Man har hele gården til rådighed og der er ikke andre institutioner på besøg samtidig!

Vi vil nødig skuffe vores gæster, men man er nødt til at booke i god tid i forvejen.    

2020: Der er udsolgt fra den 26. marts l til den 26. juni. Vi har lukket i juli måned - undtagen åbent hus den 5. juli(25 års jubilæumskoncert med Repeatles). I august er der udsolgt fra 17. august til den 2. oktober . Ring og hør hvad vi ellers kan tilbyde på 22782726

Vi har også været nødt til at tage hul på 2021:Vi har udsolgt fra den 29. april  til den 23. juni!

 

 

Book besøg på Barresøgaard eller ring 22782726

Udfyld venligst skemaet og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.