Vi har åbent året rundt - men kun efter aftale

I slutningen af november og hele december er der også mulighed for at besøge gården. I denne periode er der pyntet op i stalden og traktementet er udvidet med æbleskiver og julesange. Ring/skriv og hør nærmere.

Institutioner og grupper kan booke et besøg på bondegården

Priser fra 1. marts 2018:

Minimumspris 4600 for op til 40 personer - barn eller voksen. Efterfølgende personer betaler 85 kr.  pr person. Prisen gælder for en hel dag på gården og inkluderer vores sædvanlige traktement.: kaffe, the, saft, friskbagt brød, marmelade, honning osv... Alt sammen ØKO-naturligvis! Derudover byder dagen også på ca en halv times musik og sanglege.

Week-end arrangementer kan også aftales.

Prisen er uden moms, da gården er fritaget moms(istedet for er vi omfattet af lønsumsafgift). Al betaling foregår elektronisk ved hjælp af EAN-lokationsnumre, der oplyses til  Lars ved hjemrejse, beløbet bedes indbetalt straks efter hjemkomst. Vi tager selvfølgelig også imod  Mobile Pay, dankort  eller kontanter.

Vi anbefaler at der afsættes  3 timer til et besøg. F.eks. ankomst kl. 10.00 og hjemrejse kl. 13.00. men det er gæsterne selv, der bestemmer hvor længe de vil blive. Man har hele gården til rådighed og der er ikke andre institutioner på besøg samtidig!

Vi vil nødig skuffe vores gæster, men man er nødt til at booke i god tid i forvejen. 

 

 

I 2018 er der udsolgt fra 24. marts  til den 1. juli- 

Efter sommerferien er der udsolgt fra den 15. august til den 8. oktober 

Nu er vi begyndt at booke 2019: Maj måned er allerede udsolgt

 

Book besøg på Barresøgaard eller ring 22782726

Udfyld venligst skemaet og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.