Mange besøgende til åbent hus om søndagen

Udflugt til Barresøgaard

 

Entreen vil være 125 kr per person + gebyr for såvel børn som voksne alt inklusivt. Børn under 1½ år er fortsat gratis. 

Til gæsterne er der som sædvanlig friskbagt brød, husets honning, kaffe, the, saft - alt sammen økologisk og indgår i entréprisen.

Hver dag starter med at Lars byder velkommen og derefter viser rundt på gården. Gæster der kommer senere på dagen må gå rundt på egen hånd og navigere efter de forklaringer og anvisninger der er ophængt rundt ved dyrene - eller spørge efter Casper eller Lars, hvis de da  er til at finde:-)

Hver dag vil der også være "ønskekoncert" for børnene. Lytterønskerne opfyldes af Lars der spiller på sin harmonika/klaver.

Kl. ca. 12:30 spiller dagens orkester -altid tophøj kvalitet.

Nogen gange, hvis det regner, vil der være musikbanko for både børn og voksne -der spilles banko med bankoplader med sangtitler istedet for tal - alle synger med.

Der er adgang for kørestole til toilettet (hvor der også er puslerum) og til skolestuen, hvor vi spiser, når det er koldt.

Undertiden har vi et tema til Åbent Hus dagene: Uld, honning, Sten, Fossiler, Master mixeren, eller en lille koncert -følg med på vores hjemmeside.

Julehygge søndag den 11. og søndag den 18. december

 

Vi har åbent for private søndag den 11. og 18. december 

Fra klokken 11:00 til 15:00

Rundvisning til gårdens dyr.

Vi presser  æblemost 

Legeplads og hygge  med -friskbagt brød, kaffe og saft og æbleskiver

Musik og sanglege for børn og voksne

 

Entre via billetto.dk -søg på begivenheden "julehygge på Barresøgaard" 125 kr pr person alt incl.( børn under 1½ år gratis)

 

Husk at tage madkurven med