Mange besøgende til åbent hus om søndagen

Udflugt til Barresøgaard

 

Entreen vil være 125 kr per person, bestil og betal på Mobile Pay 21529 (husk navn og antal) for såvel børn som voksne alt inklusivt. Børn under 1½ år er fortsat gratis. 

Til gæsterne er der som sædvanlig friskbagt brød, husets honning, kaffe, the, saft - alt sammen økologisk og indgår i entréprisen.

Hver dag starter med at Lars byder velkommen og derefter viser rundt på gården. Gæster der kommer senere på dagen må gå rundt på egen hånd og navigere efter de forklaringer og anvisninger der er ophængt rundt ved dyrene - eller spørge efter Casper eller Lars, hvis de da  er til at finde:-)

Hver dag vil der også være "ønskekoncert" for børnene. Lytterønskerne opfyldes af Lars der spiller på sin harmonika/klaver.

Nogen gange, hvis det regner, vil der være musikbanko for både børn og voksne -der spilles banko med bankoplader med sangtitler istedet for tal - alle synger med.

Der er adgang for kørestole til toilettet (hvor der også er puslerum) og til skolestuen, hvor vi spiser, når det er koldt.

Undertiden har vi et tema til Åbent Hus dagene: spånkurve, lirekassemusik,Uld, honning, Sten, Fossiler, Ferguson traktoren eller en lille koncert -følg med på vores hjemmeside.

Åbent hus for sidste gang i år er søndag den 1. oktober

 

 

Fra klokken 11:00 til 15:00

Rundvisning til gårdens dyr.  

Fremstlling af æblemost på gårdens mosteri

Musik og sanglege for børn og voksne

Per Olof Johansson fortæller spånkurvens historie. Tag din gamle spånkurv med og få den vurderet af en kender

Kaffe og brød og masser af æblemost .

Fællessang under ledelse af Lars og Henrik 

 Billetter  via billetto.dk a 125 kr( eller i døren )alt incl. Børn under 1½år gratis

 

 

 

Husk at tage spån- madkurven med