Mange besøgende til åbent hus om søndagen

Udflugt til Barresøgaard

 

Entreen vil være 125 kr per person, bestil og betal på Mobile Pay 21529 (husk navn og antal) for såvel børn som voksne alt inklusivt. Børn under 1½ år er fortsat gratis. 

Til gæsterne er der som sædvanlig friskbagt brød, husets honning, kaffe, the, saft - alt sammen økologisk og indgår i entré prisen.

Hver dag starter med at Lars byder velkommen og derefter viser rundt på gården. Gæster der kommer senere på dagen må gå rundt på egen hånd og navigere efter de forklaringer og anvisninger der er ophængt rundt ved dyrene - eller spørge efter Casper eller Lars, hvis de da  er til at finde:-)

Hver dag vil der også være "ønskekoncert" for børnene. Lytterønskerne opfyldes af Lars der spiller på sin harmonika/klaver.

Nogen gange, hvis det regner, vil der være musikbanko for både børn og voksne -der spilles banko med bankoplader med sangtitler istedet for tal - alle synger med.

Der er adgang for kørestole til toilettet (hvor der også er puslerum) og til skolestuen, hvor vi spiser, når det er koldt.

Undertiden har vi et tema til Åbent Hus dagene: spånkurve, lirekassemusik,Uld, honning, Sten, Fossiler, Ferguson traktoren eller en lille koncert -følg med på vores hjemmeside.

Åbent hus 5. maj

 

Fra klokken 11:00 til 15:00

Rundvisning til gårdens dyr, ikke mindst nyfødte lam.  

Musik og sanglege for børn og voksne

Kaffe og brød og vores egne spegepølser fra lam og svin

 Billetter købes på forhånd  via mobile pay nr 21529  a 125 kr alt incl. -der er stadig plads. Børn under 1½år gratis

Skriv navn , Antal og "5. maj" på indbetalingen

Vi ses

Lars og Anja

 

 

 

Husk at tage madkurven med