Mange besøgende til åbent hus om søndagen

Udflugt til Barresøgaard

 

Entreen vil være 125 kr per person + gebyr for såvel børn som voksne alt inklusivt. Børn under 1½ år er fortsat gratis. 

Ja det er en stigning, til gengæld vil der være max 125  gæster på gården. Vi håber I stadig har lyst til at komme her. Det sidste års tid har også været træls for os her  på Barresøgaard.

Til gæsterne er der som sædvanlig friskbagt brød, husets honning, kaffe, the, saft - alt sammen økologisk og indgår i entréprisen.

Hver dag starter med at Lars byder velkommen og derefter viser rundt på gården. Gæster der kommer senere på dagen må gå rundt på egen hånd og navigere efter de forklaringer og anvisninger der er ophængt rundt ved dyrene - eller spørge efter Casper eller Lars, hvis de da  er til at finde:-)

Hver dag vil der også være "ønskekoncert" for børnene. Lytterønskerne opfyldes af Lars der spiller på sin harmonika/klaver.

Kl. ca. 13.00 vil der være musikbanko for både børn og voksne -der spilles banko med bankoplader med sangtitler istedet for tal - alle synger med.

Der er adgang for kørestole til toilettet (hvor der også er puslerum) og til skolestuen, hvor vi spiser, når det er koldt.

Undertiden har vi et tema til Åbent Hus dagene: Uld, honning, Sten, Fossiler, Master mixeren, eller en lille koncert -følg med på vores hjemmeside.

Julehygge på Barresøgaard

 

Vi har åbent for private den 12. december

Fra klokken 11:00 til 15:00

Rundvisning til gårdens dyr.Fremstilling af æblmost.Legeplads og hygge inden døre med julesange-friskbagt brød, kage og æbleskiver.

Entre via billetto.dk -søg på begivenheden"Julehygge på Barresøgaard"

125 kr pr person alt incl.( børn under 1½ år gratis)

Program :

 

 

 

Se ovenfor