Mange besøgende til åbent hus om søndagen

Udflugt til Barresøgaard

Pga. Corona  har vi aflyst vores populære Åbent Hus arrangementer hver den 1. søndag i måneden. Istedet afholder vi "Udflugt til Barresøgaard" . For at begrænse deltagerantallet har vi set os nødsaget til kun at sælge billetter gennem billetto.dk.

Entreen vil være 125 kr per person + gebyr for såvel børn som voksne alt inklusivt. Børn under 1½ år er fortsat gratis.

Ja det er en stigning, til gengæld vil der kun være 40 gæster på gården. Vi håber I stadig har lyst til at komme her. Vi har ikke haft mange gæster i dette forår. Efterårets seneste krav bevirker at gæsterne skal bære mundbind inden døre indtil de sidder ned ved bordene -ligesom på restauranterne .

Til gæsterne er der som sædvanlig friskbagt brød, husets honning, kaffe, the, saft - alt sammen økologisk og indgår i entréprisen.

Hver søndag starter med at Lars byder velkommen og derefter viser rundt på gården. Gæster der kommer senere på dagen må gå rundt på egen hånd og navigere efter de forklaringer og anvisninger der er ophængt rundt ved dyrene - eller spørge efter Casper eller Lars, hvis de da  er til at finde:-)

Hver dag vil der også være "ønskekoncert" for børnene. Lytterønskerne opfyldes af Lars der spiller på sin harmonika/klaver.

Kl. ca. 13.00 vil der være musikbanko for både børn og voksne -der spilles banko med bankoplader med sangtitler istedet for tal - alle synger med.

Der er adgang for kørestole til toilettet (hvor der også er puslerum) og til skolestuen, hvor vi spiser, når det er koldt.

Undertiden har vi et tema til Åbent Hus dagene: Uld, honning, Sten, Fossiler, Master mixeren, eller en lille koncert -følg med på vores hjemmeside.

Køb billetter

Pga. Corona har vi lukket indtil videre:-(

Hvad angår børnehaver? Se under fanen" institutioner og grupper"
 

Program : Aflyst pga. Corona

Kl: 10:00: Velkomst og rundvisning

Kl: 11:00: Mosteriet forvandler frugtavler Verner Andersen dejlige øko-æbler til most.

Kl: 12:00: Vi serverer friskbagt brød-æbleskiver-kaffe/the saft-vores egne spegepølser m.m.og synger julesange m.m. med mundbind og afstand.

Kl: 13:00: Tak for i dag - og god jul!