Besøgsgård for institutioner og grupper

Institutioner og grupper kan booke et besøg på bondegården hele året


Book besøg via skemaet her på siden eller ring 22 78 27 26

Priser fra 1. marts 2022:

Minimumspris 5000 kr. for op til 40 personer - barn eller voksen. Efterfølgende personer betaler 100 kr.  pr person. Prisen er uden moms, da gården er fritaget moms(istedet  er vi omfattet af lønsumsafgift).

Al betaling foregår elektronisk ved hjælp af EAN-lokationsnumre, der oplyses til  Lars ved hjemrejse, beløbet bedes indbetalt straks efter hjemkomst. Vi tager selvfølgelig også imod  Mobile Pay 21529 eller kontanter.

Inkluderet i prisen

Prisen gælder for en hel dag på gården og inkluderer vores sædvanlige traktement.: kaffe, the, saft, friskbagt brød, marmelade, honning osv... Alt sammen ØKO-naturligvis! Derudover byder dagen også på ca en halv times musik og sanglege.

Week-end arrangementer kan også aftales.

Vi anbefaler at der afsættes  3 timer til et besøg. F.eks. ankomst kl. 10.00 og hjemrejse kl. 13.00. men det er gæsterne selv, der bestemmer hvor længe de vil blive. Man har hele gården til rådighed og der er ikke andre institutioner på besøg samtidig!

Vi vil nødig skuffe vores gæster, men man er nødt til at booke i god tid i forvejen: Der er  udsolgt  til den 6. oktober  2022.   

Ring 22782726 : :  

2023:Kan bookes nu

Udfyld venligst skemaet og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.