Arrangementer

Her på gården kan man ikke undgå at høre, at vi er vilde med musik. Vi synger, spiller og underholder til alle vores arrangementer. Vi inviterer også kendte og mindre kendte musikere til at optræde på gården. Desuden holder vi andre spændende arrangementer, se bare her:

En stjerneaften med: Trilleband

Kom og hør bl.a. ET LILLE LYS I MØRKET – Trilles elskede sange med det originale Trilleband og Mette Marckmann, Øivind Ougaard, Mads Vinding og Ole Fick

26. marts 2021 kl. 20.00

Pink Floyd

Pink Floyd koncertforedrag

Lørdag den 30. januar kl.19.30

Denne aften vil den særdeles vidende musiker og foredragsholder, Thomas Ulrik Larsen fortælle/synge om Pink Floyds periode fra 1970-1983.Under overskriften:

Da Pink Floyd og Roger Waters opdagede verden udenfor!

Bandet debuterede i 1967 som et særdeles psykedelisk orkester og sort så det ud da bandets ledestjerne og sangskriver Syd Barret trådte bagud af dansen pga. stofmisbrug. Men bandets overlevede trods dette tab. Ikke mindst takket være Roger Waters lykkedes det at genfinde melodien og bandets stil blev en ganske anden stil. Thomas Ulrik Larsen har spillet en lamg årrække i The Pink Floyd Project og han vil også servere en perlerække  af sange fra den nævnte periode.

Billetter skal købes via billetto.dk under begivenheden"Pink Floyd koncertforedrag"

 

Kender du et godt orkester - eller vil du gerne selv optræde på vores scene? - Så skriv til Lars.