Arrangementer

Her på gården kan man ikke undgå at høre, at vi er vilde med musik. Vi synger, spiller og underholder til alle vores arrangementer. Vi inviterer også kendte og mindre kendte musikere til at optræde på gården. Se bare her:

Peter Klitgaard og Torben Rønholt

Peter Klitgård og Torben Rønholt spiller her Skærtorsdag kl: 12:30

Her er der tale om to garvede musikere der har været med på musikscenen de sidste 45 år.Siden 87 har de spillet med Bo Liengaard og Svenni Svafnison i forskellige i duo og trio kombinationer.Men det startede lang tid før med bl.a. medvirken i Krølle Eriks Blues Band, Small Town Blues Band og ikke mindst Delta Blues Band.

Glæd jer til guitar vellyd og en skøn blanding af blues/americana/folk og jazz.

Linket til billetto. dk virker ikke -søg direkte "Påskebesøg til Barresøgaard" på billetto.dk

 

 

Repeatles - koncert på Barresøgaard

Repeatles vender tilbage til gården søndag den 18. juni kl.14.

Sidst Repeatles besøgte gården var det en kæmpe succes. Endnu en gang skal vi synge med på de gode gamle sange akkompagneret af særdeles dygtige musikere og sangere:

Peter Smith-leadvokal og guitar

Brian "Brissen" Jensen -leadvokal og leadguitar

Robert Mulder-vokal og bas

Karsten Mansa-trommer

Asger Ahn-vokal og keyboard

Billetter a 200 kr skal købes via billetto.dk -knappen herunder virker stadig ikke tsk tsk- så du må søge på begivenheden hos billetto.dk. Tag en pude med hvis du vil sidde bedre og en paraply - just in case

Still going strong

STILL GOING STRONG

Søndag den 7. maj: I forbindelse med åbent hus spiller Still Going Strong i skolestuen klokken 12:30. Er vejret godt spiller de måske udendørs?

Bandet spiller akustisk countrymusik fra 60èrne og 70èrnes westcoast-musik fra Crosby, Stills og Nash, The Eagles, The Band. Der bliver også enkelte sange fra andre genrer son The Beatles, James Tailor, Bob Dylan m.m.

Al musikken er båret af flerstemmig sang

 

Billetter a 125 kr skal købes via billetto.dk børn under 1½ gratis