Arrangementer

Her på gården kan man ikke undgå at høre, at vi er vilde med musik. Vi synger, spiller og underholder til alle vores arrangementer. Vi inviterer også kendte og mindre kendte musikere til at optræde på gården. Desuden holder vi andre spændende arrangementer, se bare her:

Koncert med IDAHO 18. juni 2022

Rockhistorisk begivenhed på Barresøgaard 18. juni kl. 14:00

 

  IDAHO er navnet på bandet men også titlen på et kært gammel Bifrost nummer. Det er  Ida Klemann der er i front ved koncerten på Barresøgaard. Med sig har hun to andre tidligere medlemmer af Bifrost:John Teglgaard -guitar (også tidligere Hyldemor) og Mikael Miller- guitar ( også tidligere Alrune Rod). Derudover medvirker Andreas Bennetzen (Andy Benz)-bas og Marie Lund på trommer og perkussion. Med andre ord :En sand stjerneparade

IDAHO spiller lyrisk, melodisk musik, bygget op omkring Ida Klemann`s sange gennem tiderne. Der vil da også blive budt på på enkelte indslag fra Bifrost`s repertoire, men også helt nye sange.

Porten åbner klokken 14:00-bandet spiller klokken 15:00 

Salg af øl og vand.

Billetter af 200 kr købes via billetto.dk

 

 

Sommerkoncert med J. Tex & The Volunteers12. august kl. 19:30

Musik fra hjertet 12. august 19:30

J.Tex betragter vi som en ven af gården. Han har spillet her flere gange og hver gang med succes. J.Tex er født i Detroit i staten Michigan og allerede der fornemmer man at autenciteten er i orden.J.Tex spiller folk, roots, americana- countryblues . Og det svinger.

J.Tex har udgivet en lang række plader og kan aflyttes på Spotify m.m..Filmmusik er det også blevet til men kom selv og lyt.Vi garanterer en hyggelig aften-køb billetter i god tid og tag vennerne med.

billetter a 150 kr købes via Billetto.dk

Sommerudflugt 3. juli og koncert med Cubop

Cubop har spillet for fulde huse i Copenhagen Jazzhouse, Vega, Studenterhuset og vender nu tilbage søndag den 3. juli

Tidsrum: 11:00-15:00

Rundvisning til alle dyrene.

Sange for børn og voksne.

12:30 Koncert med Cubop. Groovy latinjazz med cubanske rødder

Cubop er: Mads Brusgaard-trompet, Tomas truelson-sax,Mia Engsager-trombone, Peter Lyster-piano/keyboard,,, Jesper Gøtsche-bas, Christoffer Askman-congas og Kim Adrian-timbales.

Kaffe/friskbagt brød incl i entreen-som supplement til madkurven

Billetter a 125 kr købes via billetto.dk børn under 1½ år gratis adgang. :