Gæstebog

34 kommentar(er)

Skriv en kommentar i gæstebogen

2022.05.12 Skrevet af Sofie wohlert kofod
jeg har været der hvert år i mit liv.
og jeg elsker det!!!!!
og bondemand Lars er så rar.
Molly og kattende gør også meget.


2020.09.11 Skrevet af Raniya, og sogand
Hej vi kommer fra rød kors skolen
Jeg elsker din katte kilinger og min læer elsker dine gris og det kyling😍😍
De var hyyglidt med jer spisser brød . tak for i dag 💜💜
2020.08.17 Skrevet af Michael Jensen
Jeg var med til at afvikle koncert med Burnin Red Ivanhoe i går. Det var noget af det hyggeligste jeg har oplevet denne sommer. Søde mennesker, gæstfrihed, et skønt område, godt vejr dejlig luft og blå himmel og så self. alle dyrene. Jeg kommer gerne igen. Tak for i går.
2020.07.04 Skrevet af Ida Skov
Kære Barresøgård og bondemand Lars. Tusind mange tak for en virkelig dejlig og hyggelig dag i dag omgivet af søde mennesker, natur, dyr, musik og lækkerier. Vi kommer helt sikkert igen. Kh fra Florian og familie
2019.09.25 Skrevet af Hanne S
Barresøgaard ligger i et utrolig smukt område. En rigtig god oplevelse for hele familien. Da vi var der oplevede vi også deres skønne honning. Har siden læst om manuka honning på castorolie.dk/manuka-honning og fundet ud af hvor sundt honning er i virkeligheden. Vil gerne anbefale alle at besøge dette fantastiske sted, og opleve deres spændende aktiviteter. Vh Hanne
2019.04.18 Skrevet af Bente schwartz
Og så glemte jeg musikken: pragtfuldt med Lars på harmonika ig fæstekoncert. Vi jubler!!!! Bente og co
2019.04.18 Skrevet af Bente schwartz
Barresøgård er en totaloplevelse af kærlighed og generøsitet. Det er det mest fantastiske sted at opholde sig for store og små. Der bliver budt på skøn natur, frie dyr, legeplads i særklasse og ovenikøbet serveret hjemmelavet brød. Vi er ærgerlige over ikke at have besøgt stedet før, men kommer fra nu af igen og igen.tal fra Bjarne, Bente, Ella, Sander, Emil, nynne og niels
2018.06.03 Skrevet af Sherry Genuino
Dejlig, varm og skøn dag på gården. De voksne nød cafeen, rundvisningen og musikken. Børnene var glade, nysgerrige, fik spist en del lækkerier, legede godt i skyggen, holdte killinger/ nyklækkede kyllinger og faldt i søvn på hjemturen. Vi kommer helt sikkert igen 😊
2018.06.03 Skrevet af Lisbet Garnov
Tusinde tak for en dejlig dag med oldebørn og med børnebørn (deres mødre), som kunne fortælle om dejlige dage med os i deres barndom på Barresøgaard.
Vejret er herligt i dag, men vi har ofte nydt at være hos jer i rigtigt dansk vejr..
2018.03.30 Skrevet af Ann
Tak for en rigtig dejlig påskedag på jeres gård. Alt var som jeg havde håbet på, ja måske endnu bedre. Fin rundvisning hos alle dyrene, fantastisk legeplads, rart at komme indendørs til brød og kaffe/te/saft og ikke mindst rigtig god musik for store og små. Vi vender helt sikkert tilbage med nogle af de andre børnebørn til næste besøgsdag. Tak for i dag.
2018.03.23 Skrevet af Kirsti Gyldenløve
En hel bus med forventningsfulde børnehavebørn, fik deres livs oplevelse på Barresøgård idag.
Der var en stemning i bussen på vej hjem, som var mere end glæde, det var ren lykke. Alle børn hjalp med at skrive brevet som brevduer skulle bringe med tilbage til bondemand Lars. Det var et magisk øjeblik, da vi ved ankomsten til børnehaven sendte duen afsted.
Tak.
2017.06.05 Skrevet af Sine
En genial blanding af dyrliv og musik, som virkelig giver livsglæde langt ind i hjerterne på både børn og voksne. En gæstfrihed og i mødekommenhed, krydret med lækkert til ganen. Ungerne elskede at de kunne komme helt tæt på dyrerne og få lov at holde og røre dem. Smilet blev ikke mindre da først stalden fyldes med levende musik - hvilken stemning! Det første, men helt sikkert ikke det sidste besøg på Barresøgaard - tusinde tak for en fantastisk dag til alle jer søde mennesker, hvor er det givende at der findes sådan et sted!!
Mange hilsener
Isac, Emmie, kim pg sine
2016.07.06 Skrevet af Justyna, Anja og Søren
Kære Lars og alle medarbejder på gården,
Vi vil gerne takker mange gange for en sjov og dejlig dag hos jer i søndags. Dyrende, legepladsen og kage(!) hittede hos vores datter og vi kunne rigtig god lige den venlig, imødekommende stemning, dejlig musik, rigtig god brød og ... det hele faktisk :) Vi kommer helt sikkert tilbage igen.
De bedste hilsener - Justyna, Anja og Søren
2015.09.06 Skrevet af Jeanette Bjerre
Kære Lars og Anja og alle jeres søde ansatte!
Tak for en helt fantastisk og herlig dag på "Barresøgård" idag. - Jeg havde inviteret børn, svigerbørn og børnebørn og dejligt var det at opleve, hvordan børnene færdedes frit mellem dyrene. - Og især var kyllingerne og kattekillingerne attraktive. - Legepladsen var spændende og med mange udfordringer. - En legeplads der falder fint ind i naturen. - Lækkert, lækkert traktement, som alle nød med velbehag og skøn musik og dans. - Utrolig stemningsfuldt. - Sidst men ikke mindst er I alle entusiastiske og engagerede omkring gården, dyrene, aktiviteterne m.m. - Og spændende at følge processen fra æbler til most. - Alt i alt en utrolig dejlig dag. - Vi kommer helt sikkert igen. - Mange hilsener familien Bjerre.
2014.10.05 Skrevet af Gitte Hansen
I dag var vores første besøg på gården og vi kommer igen til foråret. Sikke en fantastisk dag. Børnene havde det skønt og nød at se alle dyrene. Vi spiste efterfølgende lækkert brød og kage på gårdspladsen og nåede en ekstra tur på legepladsen. Kan varmt anbefale en udflugt til Barresøgaard. Fantastisk sted med hyggelige og søde "bønder" :)
2014.07.06 Skrevet af freya 5 år
jeg har i dag haft en rigtig dejlig og hyggelig dag på barresøgård .set dyrene ,givet dem mad og hildt dem .leget på legepladsen og meget mer har jeg oplevet .spist det dejligste brød med god saft til .OG ØNSKET ET MUSIK STYKKE SOM BONDEMAND LARS SANG OG SPILLET FOR MIG .følger mig lykkelig eften sådan en dag .kommer gerne igen.knus freya
2014.06.01 Skrevet af Familien Nielsen
Tusinde tak for en skøn dag - vi kommer igen!
Dejligt med glade mennesker og dyr der bliver passet så godt på og smukke omgivelser.
Kh familien Nielsen
2014.04.18 Skrevet af Hanne Ørum
Hej bondemand Lars
Hele vores familie sender en tak for endnu en fantastisk dag på Barresøgaard. En totaloplevelse vil jeg kalde det. Når vi tager afsted hjemad igen er vi fyldt op af oplevelser og god stemning. Det tager vi med os videre. I skaber en fantastisk god atmosfære ved jeres glade gæstfrihed, og musikken samler os.
Vi ønsker jer en fortsat god Påske.
Mange hilsner fra
Familien Ørum
2013.09.18 Skrevet af Daginstitutionen Grønhøj
Hej Bondemand Lars
Endnu engang tak, for en super dejlig dag på Barresøgård. Ungerne elsker det, og det gør vi voksne også.Selvom vi er kommet hos dig i mange år, glæder vi os altid, til at besøge dig og dine skønne dyr. Vi glæder os til at besøge dig i 2014.
Hilsen alle børn og voksne i Daginstitutionen Grønhøj
2013.07.07 Skrevet af jeanne
Tak for en fantatisk dejlig dag....Hyggeligt med historie oplæsning samt dejligt hjemmelavet øko brød.....kan varmt anbefale stedet......
2013.05.13 Skrevet af freya johansen
ham lars han spillede bar så god musik og sang så smukt .og hvad kan overgå at få lov af give et lille lam slutteflaske .......freya har ikke snakket om andet de sidste 2 timer .dejligt når ens barn har haft sådan en dejlig dag .
2013.05.13 Skrevet af freya johansen
har i dag besøgt jer med min børnehave parkbo ,og jeg ELSKET DET BAR kommer helt sikkert forbi en dag med min mor og far .knus freya 4 år
2013.05.13 Skrevet af Charlotte Jørgensen
Hej Lars.
Endnu en dejlig formiddag på jeres dejlige gård og alle de skønne dyr. Vi nød det alle sammen. Tusind tak for den smukke kylling, som i skrivende stund går rundt i hønsegården med kaninen og hygger sig.
Ses snart igen.
Charlotte, Parkbo, Jersie.
2013.05.05 Skrevet af Kristina, Lars, Storm, Sofíe og Amalie
Kære Lars og hjælpere,
Vores familie vil takke for en fantastisk dag. Vi har alle fået en på opleveren og glæder os til at komme igen på jeres skønne gård.
Kærligt Kristina og co
2013.04.09 Skrevet af Anette Bjørkholm
Hej Lars.
Tak for en dejlig dag, igår den 8. april. Det er altid dejligt at vende tilbage til jeres gård og børnene får rigtig meget ud af det.
Puttes kalv skal da hedde Ferdinand :)
Mange hilsner, til næste gang, Anette.
2013.04.07 Skrevet af Rikke René Reinhold
Tak for endnu en god dag på Barresøgård. Det er altid en fornøjelse at komme på besøg hos Jer:-).. Både for børn og os voksne... Vi ses snart igen:-)...
2013.03.28 Skrevet af Jette og mariana engholm
Tak for en fantastisk dag. Køerne gjorde stort indtryk. Vi vil aldrig glemme den hjælpsomhed vi og andre bilister mødte da vi var kørt fast og skulle bruge hjælp til at komme fri. Specielt sjovt var det da falk også kørte fast. Håber at falkemanden har nydt sin kaffe som han blev tilbudt.

Tak for en god dag hilsen
Benedicte Jette og mariana
2013.03.28 Skrevet af Mette
Tak for en hyggeligt dag med lækkert brød og dejlig kage. En rigtigt skønt sted som vi bestemt ikke har besøgt for sidste gang. Ovenikøbet med autohjælp ;) Jeg overvejer at opsige mit abonnement hos Falck og ringe til jer næste gang jeg sidder fast :D
2012.10.08 Skrevet af Tine
Tusind tak for en dejlig oplevelse igår, den 8. oktober 2012 - Det var en dejlig dag med gode oplevelser. Dejlige dyr, god stemning, skønt brød og æblemost. Det bliver ikke sidste gang vi kommer på besøg - Rigtig god vinter - vi ses næste år...
2012.10.08 Skrevet af Marianne Larsen
Hvor var det en dejlig søndag! Vi var for første gang på besøg med to af vores børnebørn og så på dyr og legede på legeplads og spiste lækkert brød OG i tilgift fik vi en dejlig sangoplevelse. Glæder os til næste gang .Hvor er I gode til det!
2012.09.21 Skrevet af Merkur Andelskasse
Det ser dejligt ud på jeres hjemmeside. Vi glæder os MEGET til at komme d. 29.9.
Kærlig hilsen
Medarbejderne i Merkur Andelskasse
2012.09.02 Skrevet af Marie
God stemning og fællessang, hvad kan man ønske mere. Vi nød en dejlig dag hos jer. Tak
2012.08.27 Skrevet af Emilie
Meget flot nyt hjemmeside!!!...... Bravo!
2012.07.12 Skrevet af Gabriela
Hele familjen var meget begejstrede efter besøget på Barresøgaard.
23 kommentar(er)

Skriv en kommentar i gæstebogen

2017.06.05 Skrevet af Sine
En genial blanding af dyrliv og musik, som virkelig giver livsglæde langt ind i hjerterne på både børn og voksne. En gæstfrihed og i mødekommenhed, krydret med lækkert til ganen. Ungerne elskede at de kunne komme helt tæt på dyrerne og få lov at holde og røre dem. Smilet blev ikke mindre da først stalden fyldes med levende musik - hvilken stemning! Det første, men helt sikkert ikke det sidste besøg på Barresøgaard - tusinde tak for en fantastisk dag til alle jer søde mennesker, hvor er det givende at der findes sådan et sted!!
Mange hilsener
Isac, Emmie, kim pg sine
2016.07.06 Skrevet af Justyna, Anja og Søren
Kære Lars og alle medarbejder på gården,
Vi vil gerne takker mange gange for en sjov og dejlig dag hos jer i søndags. Dyrende, legepladsen og kage(!) hittede hos vores datter og vi kunne rigtig god lige den venlig, imødekommende stemning, dejlig musik, rigtig god brød og ... det hele faktisk :) Vi kommer helt sikkert tilbage igen.
De bedste hilsener - Justyna, Anja og Søren
2015.09.06 Skrevet af Jeanette Bjerre
Kære Lars og Anja og alle jeres søde ansatte!
Tak for en helt fantastisk og herlig dag på "Barresøgård" idag. - Jeg havde inviteret børn, svigerbørn og børnebørn og dejligt var det at opleve, hvordan børnene færdedes frit mellem dyrene. - Og især var kyllingerne og kattekillingerne attraktive. - Legepladsen var spændende og med mange udfordringer. - En legeplads der falder fint ind i naturen. - Lækkert, lækkert traktement, som alle nød med velbehag og skøn musik og dans. - Utrolig stemningsfuldt. - Sidst men ikke mindst er I alle entusiastiske og engagerede omkring gården, dyrene, aktiviteterne m.m. - Og spændende at følge processen fra æbler til most. - Alt i alt en utrolig dejlig dag. - Vi kommer helt sikkert igen. - Mange hilsener familien Bjerre.
2014.10.05 Skrevet af Gitte Hansen
I dag var vores første besøg på gården og vi kommer igen til foråret. Sikke en fantastisk dag. Børnene havde det skønt og nød at se alle dyrene. Vi spiste efterfølgende lækkert brød og kage på gårdspladsen og nåede en ekstra tur på legepladsen. Kan varmt anbefale en udflugt til Barresøgaard. Fantastisk sted med hyggelige og søde "bønder" :)
2014.07.06 Skrevet af freya 5 år
jeg har i dag haft en rigtig dejlig og hyggelig dag på barresøgård .set dyrene ,givet dem mad og hildt dem .leget på legepladsen og meget mer har jeg oplevet .spist det dejligste brød med god saft til .OG ØNSKET ET MUSIK STYKKE SOM BONDEMAND LARS SANG OG SPILLET FOR MIG .følger mig lykkelig eften sådan en dag .kommer gerne igen.knus freya
2014.06.01 Skrevet af Familien Nielsen
Tusinde tak for en skøn dag - vi kommer igen!
Dejligt med glade mennesker og dyr der bliver passet så godt på og smukke omgivelser.
Kh familien Nielsen
2014.04.18 Skrevet af Hanne Ørum
Hej bondemand Lars
Hele vores familie sender en tak for endnu en fantastisk dag på Barresøgaard. En totaloplevelse vil jeg kalde det. Når vi tager afsted hjemad igen er vi fyldt op af oplevelser og god stemning. Det tager vi med os videre. I skaber en fantastisk god atmosfære ved jeres glade gæstfrihed, og musikken samler os.
Vi ønsker jer en fortsat god Påske.
Mange hilsner fra
Familien Ørum
2013.09.18 Skrevet af Daginstitutionen Grønhøj
Hej Bondemand Lars
Endnu engang tak, for en super dejlig dag på Barresøgård. Ungerne elsker det, og det gør vi voksne også.Selvom vi er kommet hos dig i mange år, glæder vi os altid, til at besøge dig og dine skønne dyr. Vi glæder os til at besøge dig i 2014.
Hilsen alle børn og voksne i Daginstitutionen Grønhøj
2013.07.07 Skrevet af jeanne
Tak for en fantatisk dejlig dag....Hyggeligt med historie oplæsning samt dejligt hjemmelavet øko brød.....kan varmt anbefale stedet......
2013.05.13 Skrevet af freya johansen
ham lars han spillede bar så god musik og sang så smukt .og hvad kan overgå at få lov af give et lille lam slutteflaske .......freya har ikke snakket om andet de sidste 2 timer .dejligt når ens barn har haft sådan en dejlig dag .
2013.05.13 Skrevet af freya johansen
har i dag besøgt jer med min børnehave parkbo ,og jeg ELSKET DET BAR kommer helt sikkert forbi en dag med min mor og far .knus freya 4 år
2013.05.13 Skrevet af Charlotte Jørgensen
Hej Lars.
Endnu en dejlig formiddag på jeres dejlige gård og alle de skønne dyr. Vi nød det alle sammen. Tusind tak for den smukke kylling, som i skrivende stund går rundt i hønsegården med kaninen og hygger sig.
Ses snart igen.
Charlotte, Parkbo, Jersie.
2013.05.05 Skrevet af Kristina, Lars, Storm, Sofíe og Amalie
Kære Lars og hjælpere,
Vores familie vil takke for en fantastisk dag. Vi har alle fået en på opleveren og glæder os til at komme igen på jeres skønne gård.
Kærligt Kristina og co
2013.04.09 Skrevet af Anette Bjørkholm
Hej Lars.
Tak for en dejlig dag, igår den 8. april. Det er altid dejligt at vende tilbage til jeres gård og børnene får rigtig meget ud af det.
Puttes kalv skal da hedde Ferdinand :)
Mange hilsner, til næste gang, Anette.
2013.04.07 Skrevet af Rikke René Reinhold
Tak for endnu en god dag på Barresøgård. Det er altid en fornøjelse at komme på besøg hos Jer:-).. Både for børn og os voksne... Vi ses snart igen:-)...
2013.03.28 Skrevet af Jette og mariana engholm
Tak for en fantastisk dag. Køerne gjorde stort indtryk. Vi vil aldrig glemme den hjælpsomhed vi og andre bilister mødte da vi var kørt fast og skulle bruge hjælp til at komme fri. Specielt sjovt var det da falk også kørte fast. Håber at falkemanden har nydt sin kaffe som han blev tilbudt.

Tak for en god dag hilsen
Benedicte Jette og mariana
2013.03.28 Skrevet af Mette
Tak for en hyggeligt dag med lækkert brød og dejlig kage. En rigtigt skønt sted som vi bestemt ikke har besøgt for sidste gang. Ovenikøbet med autohjælp ;) Jeg overvejer at opsige mit abonnement hos Falck og ringe til jer næste gang jeg sidder fast :D
2012.10.08 Skrevet af Tine
Tusind tak for en dejlig oplevelse igår, den 8. oktober 2012 - Det var en dejlig dag med gode oplevelser. Dejlige dyr, god stemning, skønt brød og æblemost. Det bliver ikke sidste gang vi kommer på besøg - Rigtig god vinter - vi ses næste år...
2012.10.08 Skrevet af Marianne Larsen
Hvor var det en dejlig søndag! Vi var for første gang på besøg med to af vores børnebørn og så på dyr og legede på legeplads og spiste lækkert brød OG i tilgift fik vi en dejlig sangoplevelse. Glæder os til næste gang .Hvor er I gode til det!
2012.09.21 Skrevet af Merkur Andelskasse
Det ser dejligt ud på jeres hjemmeside. Vi glæder os MEGET til at komme d. 29.9.
Kærlig hilsen
Medarbejderne i Merkur Andelskasse
2012.09.02 Skrevet af Marie
God stemning og fællessang, hvad kan man ønske mere. Vi nød en dejlig dag hos jer. Tak
2012.08.27 Skrevet af Emilie
Meget flot nyt hjemmeside!!!...... Bravo!
2012.07.12 Skrevet af Gabriela
Hele familjen var meget begejstrede efter besøget på Barresøgaard.